Puerto Aventuras

28 mei 2022 - Akumal, Mexico

Voor de laatste week van de vakantie hebben wij nu een dubbele boeking: Grand Palladium Kantenah en Barcelo Maya Caribe. Ze liggen dicht bij elkaar en ook Caribe is een van vier hotels waar je van alle restaurants en faciliteiten gebruik kunt maken. Beide liggen op een groot terrein, er zijn vele restaurants, zwembaden, bars etcetera. Het heeft meer een party vibe dan Kantenah.

De nadelen: de kamers bij Caribe zijn beduidend meer basic dan die bij Kantenah (geen jacuzzibad meer in de badkamer, Bryn) en ook wat meer gedateerd. Verder heeft het niet zo'n leuk strandrestaurant en ligt het minder in de jungle, dus minder dieren.

De voordelen: de Barcelo hotels bieden veel meer op het gebied van (water)sport, shows, er is een straw market (lokale souvenirs) en er zijn extra's zoals waterparken en een adventurepark, met ziplines en buggy races. Bovendien is er beter te snorkelen van de kant. Bij vrijwel alle restaurants kun je buiten zitten en er is een grote varieteit.

57010615ec76ea1512875344c790ef60e5870a29224767115

1604675597068

Ik moet er dus binnenkort eentje cancellen en hoor als altijd graag jullie mening!